Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu, Bandırma Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek elektronik satış salonunda ayçiçeği satışını izledi ve borsa faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu, Bandırma Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Buse Tellioğlu Altındiş’in liderliğindeki heyet, merkez ve çeşitli ilçelerden gelen kadın girişimcilerle birlikte borsa yetkilileriyle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, kadın girişimciler Bandırma Ticaret Borsası’nın elektronik satış salonunda sezonun ilk ayçiçeği satışını ve diğer seansları gözlemleme fırsatı buldular. Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay, borsa hakkında bilgi vererek, 1940 yılında kurulan Bandırma Ticaret Borsası’nın ürün satış sisteminin sürekli yenilendiğini ve şu anda elektronik satış salonlarının Türkiye’deki borsalar arasında ilk 5’te yer aldığını belirtti. İşbay, borsa sisteminin adil bir şekilde çalıştığını vurguladı ve bölgedeki hububat ve yağlı tohumların gelişimine önemli katkı sağladığını ifade etti.

Ziyaretin devamında, kadın girişimciler borsanın tanıtım videosunu izleyip, hububat laboratuvarını, lisanslı depolarını ve borsa kampüsünü gezerek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldılar. Ayrıca, Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Melike Çömez, konuklara kadın girişimcilerin faaliyetlerini tanıttı. Etkinlik, Bandırma Ticaret Borsası’nın sponsorluğunda hazırlanan ve yönetmenliğini Gökhan Kasapoğlu ile Zeynep Bayraktutan’ın üstlendiği “Cumhuriyet Kadınları-Cennet Kuşları” belgeselinin gösterimiyle sona erdi.

HABER: HABER MERKEZİ