Balıkesir Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Balıkesir iş dünyasındaki iş birliği ve uyumu anlatırken, bu ekosisteminin geliştirilmesi için yeni dönemde çalışmalar yapacaklarının sözünü verdiler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Balıkesir Genç Girişimciler Kurulu, Ceyhun Ercan başkanlığında kurul üyeleri Emre Bekki, Özgür Kayahan, Mustafa Kürlek, Tayfun İkiz, Arif Vatansever, Mert Kurşun, Anıl Aydemir, Anıl Durak’ın yanı sıra TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Buse Tellioğlu Altındiş ve kurul üyeleri ile birlikte TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Görüşmede Ekim sonunda gerçekleştirilen seçimler sonrası oluşan yeni kurul üyeleri kendilerini Başkan Hisarcıklıoğlu’na tanıttı. Toplantıda TOBB Balıkesir Genç Girişimciler Kurulu adına konuşan Ceyhun Ercan, yeni dönemde yapacakları çalışmalar ve izleyecekleri yol haritaları hakkında bilgi verirken, TOBB Yönetim Kurulu’nun Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesinden beklentilerini de dinlendi.

Ziyarette, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu genç iş insanlarına yoğun ilgi gösterdi.

Öte yandan ziyarette her iki kurul üyeleri de TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na birlikte, uyum içerisinde Balıkesir’de girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesine dönük çalışmalarda bulunacaklarının sözünü verdi.

 

HABER: İLKAN TOPRAK