1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR BTO’DA ŞARJ OLACAK

ELEKTRİKLİ ARAÇLAR BTO’DA ŞARJ OLACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un sahibi olduğu, yüksek hızlı şarj istasyonu şirketi Trugo Avlu Balıkesir’de bulunan Balıkesir Ticaret Odası hizmet binası önüne kurulumu yapıldı.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, yüksek hızlı şarj istasyonun kurulumuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Kula; “Milli gururumuz TOGG’un Balıkesir‘de ve Ülkemizde yaygın kullanımını destekleme amaçlı Odamız binası önündeki hızlı şarj istasyonu kurulumunu yaptık. TOGG Türkiye’nin geleceğine ışık tutan bir projedir ve Balıkesir Ticaret Odası olarak bizler de bu projenin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.” Dedi.

 

TÜM VATANDAŞLARIN KULLANIMINA AÇIK

Öte yandan BTO hizmet binası önüne kurulan Togg’un dışında diğer marka araçların da şarj desteği alabildiği hızlı şarj istasyonu, 45 dakikada içerisinde full şarj sağlayan bir sisteme sahip ve Trugo, mobil uygulamasına sahip herkesin kullanımına açık.

Araçlarını şarj etmek isteyen vatandaşlar Trugo mobil uygulamasını indirerek ödeme yapacakları kredi kartını sisteme tanımladıktan sonra şarj istasyonundaki karekodu okutup tamamen çevrim içi bir sistemle araçlarını şarj etmeye başlayabilecekler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ELEKTRİKLİ ARAÇLAR BTO’DA ŞARJ OLACAK
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!