1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. DOMANİÇ İLÇESİNDE TUCSAP ÇERÇEVESİNDE ARAZİ UYGULAMALARI

DOMANİÇ İLÇESİNDE TUCSAP ÇERÇEVESİNDE ARAZİ UYGULAMALARI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde Türkiye İklim Akıllı ve Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesi (TUCSAP) çerçevesinde arazi uygulamalarının gerçekleştirildiği bildirildi.
‘Toprak Analizleri ve Detaylı Dijital Toprak Haritalarının Hazırlanması’ çalışmaları doğrultusunda toprak sağlığının iyileştirilmesi ve arazi kullanım planlamasının geliştirilmesi amacıyla yürütülen arazi uygulamalarına Domaniç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli katıldı.
Yetkililer, Türkiye İklim Akıllı ve Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesinin (TUCSAP) Türkiye’de tarım sektöründe sürdürülebilir ve rekabetçi tarımsal büyüme için kapasiteyi güçlendirmek ve iklim akıllı yaklaşımların kullanılmasını teşvik etmek amacıyla hazırlandığını ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
DOMANİÇ İLÇESİNDE TUCSAP ÇERÇEVESİNDE ARAZİ UYGULAMALARI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!