1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. BAÜN İMZALI ULUSLARARASI BİR YAYIN

BAÜN İMZALI ULUSLARARASI BİR YAYIN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Özkan Işık ve Spor Yöneticiliği Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. Nuri Berk Güngör’ün de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında üst dilimlerden olan Q3 ölçeğindeki “Work: A journal of Prevention, Assessment & Rehabilitation” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Özkan Işık ve Doç. Dr. Nuri Berk Güngör, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden Doç. Dr. Cihan Ayhan ve Arş. Gör. Abdullah Düğenci ile Mersin Üniversitesinden Doç. Dr. Hüseyin Gümüş tarafından ortaya koyulan “The effect of leisure involvement on happiness and successful aging in elderly” başlıklı çalışma “Work: A journal of Prevention, Assessment & Rehabilitation” dergisinin Eylül 2024 sayısında yayınlandı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BAÜN İMZALI ULUSLARARASI BİR YAYIN
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!