GÜNMARSİFED Başkanı Abdullah Bekki Ankara’da düzenlenen Federasyon Başkanları Toplantısına katıldı.

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Abdullah Bekki, Başkan Yardımcısı İsa Tamer Çelik; Ankara’da bir dizi etkinliğe katılarak ikili görüşme ve temaslar gerçekleştirdi.

Burada yapılan federasyon başkanları toplantısında bir konuşma yapan GÜNMARSİFED Başkanı Abdullah Bekki; iş dünyası arasındaki işbirliğinin artması gerektiğine dikkat çekti.

YOĞUN BAŞKENT PROGRAMI

GÜNMARSİFED Başkanlar zirvesi programı katılımı yanında; TÜRKONFED Ankara temsilciliğinin açılışını yaparak; Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktılar.

Başkan Abdullah Bekki ve Başkan Yardımcısı İsa Tamer Çelik; TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ile bir araya gelerek Türkiye Büyük Miller Meclisi ziyareti kapsamında ikili görüşmeler yaptılar. Federasyon Başkanları toplantısında TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez ve TÜSİAD Başkanı Orhan Turan; GÜNMARSİFED Başkanı Abdullah Bekki’ye sivil toplum kuruluşlarına yaptığı katkıdan dolayı plaket takdim etti.

Federasyon Başkanları toplantısında bir konuşma yapan GÜNMARSİFED Başkanı Abdullah Bekki; Güney Marmara İş Dünyasının gündeminde olan konular ve işletmelerin sorunlarına değinirken 2024 yılı stratejisinde önceliklendirilmesi gereken konular hakkında görüşlerini aktadır.

2024 Yılında komşu federasyonlar ile işbirlikteliklerini arttırmak istediklerini ve komşu federasyon üyeleri arasındaki ticaret hacmini arttırmak istediklerini dile getiren Başkan Bekki; TR22 Bölgesinde kümelenme projeleri kapsamında işletmelerin bir araya gelme ve küme oluşturma kapasitelerindeki eksikliğe dikkat çekerek bölgede kümelenme girişimlerinin artmasını çok istediklerini dile getirerek bu alanda 2024 yılında çalışma yapacaklarını söyledi.

 

HABER: DOĞANCAN BALIK