1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. BALIKESİR’İN İHRACAT DEĞERLERİ ARTMAYA DEVAM EDİYOR

BALIKESİR’İN İHRACAT DEĞERLERİ ARTMAYA DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burhan Aydemir tarafından hazırlanan Balıkesir Ekonomisindeki Gelişmeler Raporunun Eylül 2024 dönemi verilerine göre Balıkesir’de ihracat değerlerindeki artış sürüyor.

Doç. Dr. Burhan Aydemir tarafından düzenli olarak yayınlanan raporda yer alan verilere göre 2024 Eylül ayında eski uygulama ile 82 milyon dolar olan Eylül ayı ihracatı, yeni uygulamada 198 milyon dolar oldu.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Balıkesir Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burhan Aydemir, “TÜİK; yeni bir düzenleme yaparak firmaların “kanuni merkezlerine” ve “faaliyet illerine” göre il bazında ihracat rakamlarını yayınladı. 2024 Ocak- Eylül döneminde faaliyet illerine göre ihracat, bir önceki yılın aynı dönemine göre 80 milyon dolar artmıştır. 2024 Ocak- Eylül döneminde kanuni merkezlere göre ihracat, bir önceki yılın aynı dönemine göre 12 milyon dolar artmıştır” ifadelerini kullandı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BALIKESİR’İN İHRACAT DEĞERLERİ ARTMAYA DEVAM EDİYOR
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!