1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. BAİKAD YÖNETİMİ, TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

BAİKAD YÖNETİMİ, TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

BAİKAD Başkanı Oya Hansu Çolak ve dernek yönetimi, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ile kadın girişimcilerin güçlenmesi ve yeni projeler geliştirilmesi konusunda verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

featured

Balıkesir İş Kadınları Derneği (BAİKAD) Başkanı Oya Hansu Çolak ve dernek yönetimi, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Buse Tellioğlu Altındiş ve Yönetim Kurulu Üyesi Cem Ovacık’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, iş kadınlarının güçlenmesi ve girişimcilik alanında yeni projeler geliştirilmesi konusunda verimli bir sohbet gerçekleştirildi.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir’in ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla BAİKAD ile iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirterek, kadın girişimcilerle birlikte güçlü projelere imza atmak için her türlü desteği sunmaya istekli olduklarını ifade etti.

BAİKAD Başkanı Oya Hansu Çolak ise, dernek olarak Balıkesir’in potansiyelini daha da ileriye taşımak için iş dünyasında kadınların sesini duyurmayı ve fırsat eşitliğini sağlamak adına birlikte çalışmayı dört gözle beklediklerini dile getirdi.

BAİKAD, nazik ev sahiplikleri için teşekkür ederken, birlikte daha güçlü projelere imza atma ve Balıkesir’in kalkınması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.