1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. AFYONKARAHİSAR’DA HAKSIZ FİYAT VE STOKÇULUK DENETİMLERİ

AFYONKARAHİSAR’DA HAKSIZ FİYAT VE STOKÇULUK DENETİMLERİ

Ticaret Bakanlığı tarafından yurt genelinde başlatılan haksız fiyat ve stokçuluk denetimleri ve fiyat etiketi denetimleri Afyonkarahisar’da devam ediyor.

featured
0
Paylaş

Ticaret Bakanlığı tarafından yurt genelinde başlatılan haksız fiyat ve stokçuluk denetimleri ve fiyat etiketi denetimleri Afyonkarahisar’da devam ediyor.
Ticaret Bakanlığı’na bağlı ekipler tarafından Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun hükümleri gereğince haksız fiyat ve stokçuluk denetimleri ve fiyat etiketi denetimleri devam ediyor. Bu çerçevede Afyonkarahisar’ın Emirdağ ve Dinar ilçelerinde piyasa gözetim ve denetim faaliyetleri yapıldı. Çalışmada başta zincir marketler olmak üzere ve temel gıda maddeleri üzerine denetimler gerçekleştiren ekipler, aykırılık tespit edilen ürünlere cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!