Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve beraberindeki heyet, ilki 2018 yılında gerçekleştirilen ve bu yıl altıncısı düzenlenen, 42 farklı kategoride onlarca takımın yarışacağı, Türkiye’nin hava, uzay ve teknoloji kabiliyetlerinin sergileneceği, ayrıca görsel şölenlerin yer alacağı Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali: TEKNOFEST 2023’ü ziyaret etti.

Hava muhalefetine rağmen ilk günü yoğun bir ilgiyle gerçekleşen festivalde, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Gönen Jeotermal Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. İsmail Koçak, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Celil Aydın, Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlyas Özer ile Akıllı Ulaşım Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-BAUSMER) Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Caner Pense de Rektör Özdemir’e eşlik ettiler ve “Tarımsal İnsansız Kara Aracı” kategorisinde yarışacak olan “Scorpion” takımımız ile bir araya geldiler.

 

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden İrem Can’ın kaptanlığında, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan, finale kalmayı başaran önemli projeleri ile T3 Vakfı tarafından da destek almaya hak kazanan “Scorpion” takımı final turunda mücadele edecek.

Haber: Ebru Kantarlıoğlu