2024-2025 eğitim-öğretim yılı birinci dönem rehber öğretmenler toplantısı yapıldı.

Balıkesir Rehberlik ve Araştırma Merkezi sorumluluk sahasında bulunan Karesi ilçesindeki tüm okul rehber öğretmenleri, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı birinci dönem rehber öğretmenler toplantısı için Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantıya Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü de katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Karesi İlçe Milli Eğitim Müdür Sami Günnü, Rehber öğretmenlerin okullardaki kritik rolüne dikkat çekerek, onların eğitim süreçlerindeki etkisinin altını çizdi. Müdür Günnü, rehber öğretmenlerin, öğrencilerin sorunlarının çözümünde ve okullarda daha sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı geçirilmesinde kilit bir görev üstlendiklerini belirtti.

Balıkesir Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Fatih Aka ise rehber öğretmenlerle sürekli iletişim halinde olduklarını ve her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Toplantıda, rehber öğretmenler okullarda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundular.

Toplantı, gündem maddeleri doğrultusunda devam ederken, programın sonunda rehber öğretmenlere Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi'nin bölümleri ve faaliyetleri tanıtıldı.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU