Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Kastamonu Entegre Özel Eğitim İlkokulu ve Kastamonu Entegre Özel Eğitim Ortaokulunu ziyaret etti.

Kastamonu Entegre Özel Eğitim İlkokulu ve Kastamonu Entegre Özel Eğitim Ortaokulunu ziyaret eden Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu'na Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir ve Karesi İlçe Millî Eğitim Müdürü Sami Günnü eşlik etti. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu okulun kapısından girer girmez öğrencilerin coşkulu karşılaması ile karşılaştı. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Vali Ustaoğlu, sınıfları tek tek gezerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Öğretmenlerden eğitim öğretim süreci hakkında bilgiler aldı ve öğrencilere yüzlerinde tebessüm dolu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim dönemi temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, okulun mevcut durumu ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler vererek şunları kaydetti: "Sayın Valimizin okulumuzu ziyareti, bizler için büyük bir onur ve motivasyon kaynağı oldu. Eğitime verdiği destek ve gösterdiği ilgi, hepimiz için çok değerli. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin motivasyonunu artırarak daha verimli bir eğitim-öğretim süreci geçirmemize katkı sağlayacağına inanıyoruz."

Ziyaret, öğretmenler ve öğrenciler için moral kaynağı oldu. Özellikle özel eğitim gereksinimi duyan öğrencilerin eğitimine verilen önemin altı bir kez daha çizildi. Vali İsmail Ustaoğlu, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması ve herkesin kaliteli eğitim alabilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini belirterek, çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurguladı.

HABER: HABER MERKEZİ