Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2023 yılı önlisans mezunlarına yönelik düzenlenen mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Üniversite Merkez Yerleşkesindeki Spor Vadisi’nde yer alan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen mezuniyet törenine Üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreter Cihangir Boz, akademik ve idari birimlerin yöneticileri, basın mensupları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından yapılan açış konuşmasının ardından meslek yüksekokullarını birincilikle bitiren öğrencilerin tüm mezunlar adına kütüğe plaket çakma seramonisi gerçekleşti.

Adalet Meslek Yüksekokulu, Bandırma Meslek Yüksekokulu, Denizcilik Meslek Yüksekokulu, Erdek Meslek Yüksekokulu, Gönen Meslek Yüksekokulu, Manyas Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrencilere hocaları tarafından mezun belgeleri takdim edildikten sonra Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in geri sayımı ve msüzik eşliğinde keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu.

 




KAYNAK: İHA