Bandırma Şehit Teğmen Doğuş Uran Anaokulu'nda düzenlenen bahar kermesiyle bir araya gelen öğrenci ve velilere okul öncesi eğitimin önemi vurgulandı.

Baharın gelişi ve eğitimi teşvik etmek amacıyla düzenlenen kermeste, öğrenci ve veliler kendi hazırladıkları ürünleri sergiledi. Zengin menüsüyle dikkat çeken kermese yoğun ilgi gösterildi.

Okul Müdürü Filiz Olcay, kermesle ilgili olarak şunları dile getirdi: "Okul öncesi eğitimi teşvik etmek için geleneksel hale getirdiğimiz kermes coşkusunu yaşadık. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen bahar kermesi, öğrenciler ve çevre tarafından büyük ilgi gördü. Öğrenciler için keyifli bir atmosfer oluşturduk ve velilerimizin yoğun katılımı oldu. Bahar kermesine katkı sağlayan Okul Aile Birliği üyelerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve okul çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum."

Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve Bandırma Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Özdemir'in de katıldığı kermeste, Şehit Teğmen Doğuş Uran Anaokulu'nun hazırladığı Okul Öncesi Şenlikleri büyük ilgi gördü. Okul Müdürü Filiz Olcay, kermese katılan Bandırma Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Özdemir'e, öğrenci velileri tarafından hazırlanan hediyeyi takdim etti.

HABER: HABER MERKEZİ