Burhaniye Belediyesinin üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının ocak ayı burs ödemeleri öğrencilerin hesaplarına yatırıldı.

Burhaniye Belediyesinin “eğitimde fırsat eşitliği” ilkesi ile hayata geçirdiği üniversite öğrencilerine destek çerçevesinde, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının Ocak ayı burs ödemeleri öğrencilerin hesaplarına yatırıldı.

Komisyon tarafından seçilen, desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine Burhaniye Belediyesi tarafından her ay burs desteği sağlanmaya devam ediyor.

Dar gelirli öğrenci ve ailelerine eğitim desteği sözü veren Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, zorlaşan hayat şartları içinde üniversite öğrencilerine nefes olan; her ay düzenli yatırılan burslar ile 3 yıldır üniversite öğrencilerine destek oluyor. Zorlaşan ekonomik şartlardan dolayı önümüzdeki eğitim yılında bursların devam edeceği sözünü veren Başkan Deveciler, “Burhaniye Belediyesi olarak eğitime yaptığımız destekler ve katkılar ortada. Eğitim bizim önceliğimiz, okul öncesi dönemden başlayan eğitime destek faaliyetlerimiz, üniversite çağına kadar devam ediyor. Belediyemize gelen tüm başvurular detaylı şekilde komisyon tarafından incelenerek, bursları gerçekten ihtiyacı olan gençlerimize ulaştırıyoruz. Bugüne kadar burslarımızdan faydalanarak mezun olan gençlerimizin geleceğinin parlak olmasını temenni ediyor, öğrenimine devam eden gençlerimize de 2023-2024 eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum” dedi.

HABER: HABER MERKEZİ