Edremit ve Altınoluk MYO müdürleri, kamu kurumlarıyla iş birliği ve dış paydaş temaslarını güçlendirmek amacıyla ziyaretlerde bulundu.

Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Selami Selvi ile Altınoluk Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sakin Vural Varlı, kurumlar arası iş birliğini geliştirmek amacıyla çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Başta meslek yüksekokullarında 3+1 eğitim uygulaması süreçleri ve akreditasyon amaçlı dış paydaş ziyaretleri kapsamında; Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Taner Akıncı, Edremit Orman İşletme Müdürü Barış Tamer Kilis, Edremit Zeytincilik Üretme İstasyonu Müdürü Remzi Acarer ve Edremit Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fethi Bilge ile gerçekleştirilen görüşmelerde kurumlar arası iş birliği ve ortak proje olanakları değerlendirildi.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER