Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, il geneli ve ilçelerdeki eğitim-öğretim serüvenini yakından takip etmek için çalışmalarına devam ediyor. Müdür Tatlı son olarak Susurluk ilçesinden gelen eğitimcilerİ ve öğrenciyi makamında ağırladı.

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, eğitim ailesinin paydaşları olan okul yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve velileri makamında misafir ederek eğitim öğretime dair sahadaki yansımaları ve okullarda yapılan çalışmaları dinliyor. Bu kapsamda Susurluk ilçesinden gelen okul müdürü, öğretmen ve öğrenci Müdür Ali Tatlı'yı ziyaret etti. Balıkesir’e kazandırılacak inşaatı devam eden yeni anaokulu binasıyla ilgili görüşmelerin yapıldığı ziyarette; Susurluk Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Halime Aydın, Anaokulu Öğretmeni Duygu Yıldırım ve okulda eğitim öğretimine devam eden minik öğrenci İl Müdürü Ali Tatlı'nın öğretmenler gününü kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Tatlı, okul müdürü, öğretmen ve minik öğrenciye teşekkür etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün ilde düzenlenen etkinliklerle coşku ve vefa duygusu ile kutlandığını, öğretmenlerin nitelikli eğitim öğretim hizmeti verme noktasında görev bilinci, fedakârlık ve sevgiyle çalışarak öğrencilere rol model olmak için üstün gayret gösterdiklerini dile getirdi.

 

HABER: DOĞANCAN BALIK