Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, “Öğrencilerimizin çok yönlü başarısı ve mutluluğu için var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.

Okul, kurum ziyaretleri kapsamında eğitim-öğretimle ilgili yerinde inceleme yapmak, idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, Yeniköy İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Okulda yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi aldıktan sonra sınıflarda derslere katılan Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, öğretmen ve öğrencilerle birlikte sohbet etti. Okul bahçesini gezen Müdür Günnü, öğrencilerin oyunlarına eşlik etti. Okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak nitelikli bir eğitimin önemine değindi. Müdür Günnü, "Öğrencilerimizin çok yönlü başarısı ve mutluluğu için var gücümüzle çalışmalıyız. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

HABER: SERPİL YILDIZ