Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Kapsamında Düzenlenen Öğretim Programı Seminerlerini ziyaret etti.

Türkiye Maarif Modeli, eğitimde kaliteli, evrensel ve milli değerleri bir araya getiren bir yaklaşım sunmaktadır. Bu model, öğrencilerin akademik başarılarını artırırken aynı zamanda onları topluma ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemekte.

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, Atatürk İlkokulu'nda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında düzenlenen öğretim programları seminerlerini ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Müdür Günnü, "Yeni modelin nasıl uygulanacağı ile ilgili eğitimler verilmekte ve bu eğitimler belirli aralıklarda devam edecektir. Maarif Modeli ile ilgili Karesi ' de bu konuda eğitim almayan hiçbir öğretmenimiz kalmayacak. Okul/kurum müdürlerimizden de bu konunun takibinin titizlikle yapılmasını istiyoruz. Aynı zamanda bu konuda İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlerden gelen talepleri de en hızlı bir şekilde karşılayacağız" dedi.

HABER: HABER MERKEZİ