1. Haberler
  2. Eğitim
  3. MÜDÜR GÜNNÜ, ECE AMCA İLKOKULU’NU ZİYARET ETTİ

MÜDÜR GÜNNÜ, ECE AMCA İLKOKULU’NU ZİYARET ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü ve Şube Müdürü Osman Efe, ilçedeki eğitim kurumlarına destek sağlamak amacıyla Merkez Ece Amca İlkokulu’nu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret, eğitimin kalitesini artırma hedefi doğrultusunda önem taşıyor.

Ziyaret sırasında, öğrencilerle yakından ilgilenen Müdür Günnü, 13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü’ne dikkat çekti. Bu kapsamda, öğrencilere deprem farkındalığı kazandırmak için çeşitli önerilerde bulundu. Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, “Deprem gibi doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak, hayat kurtarabilir. Bugün burada yapılan tatbikat, bu bilinci artırmak açısından büyük bir fırsat” dedi.

Ziyaret esnasında gerçekleştirilen tatbikatta, öğrencilerin sergilediği bilinçli davranışlar gözlemlendi. Öğrencilerin, acil durumlarda nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda gösterdikleri hassasiyet, öğretmenler ve yöneticiler tarafından takdirle karşılandı. Ayrıca, müdürler, öğretmenlerle de görüşerek, eğitim süreçleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyaretin sonunda, Müdür Günnü ve Şube Müdürü Efe, okul yönetimine destek sözü vererek, eğitimdeki kaliteyi artırma konusundaki kararlılıklarını yinelediler. Bu tür ziyaretlerin, öğrencilerin eğitim hayatına olan katkılarının yanı sıra, afet bilincinin yaygınlaştırılması açısından da önemli bir rol oynadığı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MÜDÜR GÜNNÜ, ECE AMCA İLKOKULU’NU ZİYARET ETTİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!