Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, İvrindi ilçesinde çeşitli okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, İvrindi ilçesinde bir dizi okul ziyaretinde bulundu. Demir’e, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Özen ve İvrindi İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Yücel de eşlik etti.

İlk olarak Korucu Mehmet Kulak İlkokulu’nu ziyaret eden Murat Demir, sınıfları gezdi ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir toplantı düzenleyen Demir, eğitim-öğretim süreçleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hakkında da değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaret programı Korucu Yatılı Bölge Ortaokulu ile devam etti. Demir, burada da sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğretmenlerle yapılan görüşmelerde, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin hedefleri ve uygulama süreçleri ele alındı. Ayrıca, okulun yemekhane bölümü incelendi.

Daha sonra İvrindi Halk Eğitimi Merkezi’ni ziyaret eden Demir, kursiyerlerle bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinledi. Kurum yetkililerinden eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve halk eğitimi merkezlerinin önemine değindi.

Ziyaretlerin son durağı, Nurettin Çarmıklı Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Demir, burada sınıfları gezdi, öğretmenlerle bir araya gelerek mesleki eğitimle ilgili görüşlerini paylaştı. Mesleki eğitimin sektöre entegrasyonu ve Türkiye Yüzyılı vizyonu konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerin sonunda, Şehit Turan Kurt Ortaokulu’nu ziyaret eden Demir, öğretmenlerle eğitim süreçleri hakkında görüşmeler yaptı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülen çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulundu.

HABER: HABER MERKEZİ