Karesi Halk Eğitim Merkezi’nde kursiyerler eğitimlere başladı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Karesi Halk Eğitim Merkezi ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Karesi ilçesi ziyaretleri kapsamında Karesi Halk Eğitimi Merkezini ziyaret etti. Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü'nünde eşlik ettiği ziyarette Kurum idaremizden bu dönem halk eğitimi merkezinde açılacak kurslar hakkında bilgi alındı.

Kara Kalem Resim Atölyesinden Halı Dokuma Atölyesine kadar yüzlerce kursun açıldığı Karesi Halk Eğitimi Merkezindeki kursları ziyaret eden Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, kursiyerlerin yapmış olduğu çalışmalar yerinde incelendi. Eğitimleri veren öğretmenler ve usta öğreticiler ile bir araya gelerek bu dönem yapılacak çalışmalar üzerinde değerlendirilmelerde bulunuldu. Kurs ziyaretlerinde Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, evlerinden ve işlerinden zaman ayırıp kurslara katılan kursiyerlere teşekkür edip yeni dönemde başarılar diledi. Ziyaretin ardından Müdür Demir, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçemizde görev yapan personel ile tanışma fırsatı bulan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Karesi ilçesinde yapılan projeler hakkında Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü'den bilgi alarak tüm personele çalışmalarında başarılar diledi.

HABER: HABER MERKEZİ