1. Haberler
  2. Eğitim
  3. İSTİKLAL MARŞI’NA EN GÜZEL SES VE RENK

İSTİKLAL MARŞI’NA EN GÜZEL SES VE RENK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması” ile “Birleştirilmiş Sınıflar Arası İstiklal Marşı Konulu Resim Yarışması” sonuçlandı. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından makamda ağırlanarak ödüllendirildi.

İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nda, ilkokul düzeyinde Karesi ilçesi 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu öğrencisi Miraç Çolak, ortaokul düzeyinde ise Edremit 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Oktay Sümertaş il birincisi oldu.

Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapan resmi ilkokullar arasında düzenlenen resim yarışmasında ise Balya ilçesi Yenikavak İlkokulu öğrencisi İnci Bayram, hazırladığı çalışmayla il birinciliğine layık görüldü.

Başarılı öğrenciler ve aileleri, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törende ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in elinden aldı. Ziyarette Temel Eğitim Şube Müdürü Cemalettin Yüceer de hazır bulundu.

Milli birlik ve beraberliğin simgesi olan İstiklal Marşı’nın genç kuşaklara benimsetilmesi amacıyla düzenlenen yarışmalara katkı sunan tüm öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür edilirken, dereceye giren öğrenciler tebrik edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İSTİKLAL MARŞI’NA EN GÜZEL SES VE RENK
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!