Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Korucu Mehmet Kulak İlkokulu’nu ziyaret ederek anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Korucu Mehmet Kulak İlkokulu'nu ziyaret ederek anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Yüksekokulun akademik ve idari personeli ile öğrencileri, ilkokul bahçesine geleneksel çocuk oyun alanları inşa etti ve bahçedeki duvarlar ile çitlerin bakımını üstlendi.

Projenin amacı, çocukların bedensel aktivitelerini desteklemek ve okul ortamını daha renkli ve eğlenceli hale getirmek olarak belirlendi. Etkinlikte Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Pelin Palas Karaca, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Buket Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel ve İlkokul Müdürü Bilgin Katmerlikaya da yer aldı.

Projeye katılan öğrenciler, oyun alanlarının hayal güçlerini ve hareket kabiliyetlerini artıracak şekilde tasarlanmasıyla keyifli vakit geçirdi. Etkinliğin sonunda, İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ve projeye katkıda bulunanlara teşekkür edildi.

HABER: HABER MERKEZİ