Yeni eğitim öğretim gününün ilk gününde öğrencilerle derse katılan Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulunu ziyaret eden Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının ilk derslerine katılarak öğrenciler ile bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı mesajının okunmasının ardından, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü sözlerine şöyle devam etti; "yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından bu yıl uygulamaya geçirilen "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın milli, manevi ve insani değerler istikametinde okuyan, düşünen, araştıran, sorgulayan, dikkat ve farkındalığı gelişmiş, eleştirel bakabilen, çözüm odaklı, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirilmesini hedefliyoruz.

Bu doğrultuda "Türkiye Yüzyılı" hedeflerimize ulaşmak için yeni eğitim öğretim yılında hep birlikte büyük bir özveri ve gayretle çalışacağız. "Köklerden geleceğe" anlayışıyla tasarlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile öğrencilerimizin, geçmişinden güç alarak geleceğe yön verecek bir vizyonla yetişmeleri için tüm ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. 2024-2025 eğitim öğretim yılının ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

HABER: HABER MERKEZİ