Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulu tarafından öğrencilere farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Kariyer Günleri’ etkinliği bu yıl dördüncü kez gerçekleştirildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulu’nun bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği ‘Kariyer Günleri’ etkinliğine birçok öğrenci katılım sağladı.

BANÜ öğrencileri ve mezunlarının iş dünyasında tercih edilen, beğenilen ve lider kişiler olmalarına ve günümüzün zorlu istihdam koşullarında, sosyal ve profesyonel çevre oluşturmalarına büyük önem vermektedir. Bu kapsamda yıl boyunca kariyer zirveleri, panelleri, sempozyumları ve konferansları düzenlemektedir. Bu etkinliklerden biri olan “4. Kariyer Günleri” etkinliği Gönen Meslek Yüksekokulu’nda akademisyen ve öğrencilerimin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

Kariyer Günleri etkinliğine davetli konuşmacı olarak, Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Gönen İlçe Emniyet Müdürü Aydın Zeybek ve Gönen İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Civan katıldı.

Öğrencilerin gelecek ve kariyer bağlamında bilgilendirildiği etkinlikte; Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü kurumlarında personel yetiştirme, personel alımlarının nasıl gerçekleştiği ve mesleğin kariyer basamakları anlatılırken aynı zamanda İlçe Kaymakamı Dr. Arslan Yurt tarafından bir kariyer hedefi olarak kaymakamlık mesleği konusunda öğrencilere ufuk açıcı bilgilendirmeler yapıldı. Etkinlik, karşılıklı soru ve cevap bölümünün ardından tamamlandı.

 

HABER: BUSE ASLAN