Balıkesir Üniversitesi ile Halkbank arasında, gençler için yeni bir uygulama yapıldı.

Balıkesir Üniversitesi ile Halkbank arasında, Türkiye’de pek çok üniversitenin kullandığı yemekhane ödeme sistemlerinde kullanılacak dijital ödeme sistemlerinden biri olan “Halkbank Kampüste” hizmeti için protokol imzalandı.
BAÜN akademik ve idari personeli ile öğrencilerine kampüs içinde daha hızlı ve verimli hizmet alabilme olanağı sunan mobil uygulama BAÜN’lülere özel avantajlardan da faydalanabilme fırsatı sunacak.
Mobil uygulama içindeki karekod ile yemekhanelerde tüm ödemeler artık tek bir uygulamadan yapılabilecek.
Uygulama, temassız ödemenin yanı sıra askıda yemek bırakmak ve askıya bırakılan yemeklerden yararlanma olanağı da sağlıyor.
BAÜN yemekhanelerindeki menüler hakkında bilgi edinme, doluluk oranlarını takip etme, rezervasyon yapabilme gibi olanaklarla birlikte sağlık, kültür, spor ve sanat ile ilgili içerikler, etkinlikler, duyurular, kampüs içi anlık bildirimler de bu uygulama içinde yer alıyor.
İmzalanan protokol kapsamında mevcut kullanılan ödeme sistemi Bahar Yarıyılı başlangıcı olan 20 Ocak 2025 tarihinde sona erecek ve kullanılmayacaktır. Bu tarihe kadar iki ödeme sistemi de aktif olacaktır. Geçiş süreci sonunda tüm yemekhane ödeme sistemlerinde “Halkbank Kampüste” hizmeti kullanılacaktır.

 

HABER: HABER MERKEZİ