Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerine yönelik Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda Önlük Giyme Töreni gerçekleşti.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, tören açılış konuşmasında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün gerçekleştirmiş olduğu Önlük Giyme Töreninde bulunuyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, öğrencilere başarılar diledi. Törende ilk önlük Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından giydirildi.


Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık ile Genel Sekreter Cihangir Boz ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Tümen de Önlük Giyme Törenine katılarak öğrencilere önlük giydirdi.


Törenin ev sahipliğini yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Dekan Yardımıcıları Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Doç. Dr. Fatih Altun'un da öğrencilere önlük giydirdiği tören, öğrencilerin ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
 

Haber: Ebru Kantarlıoğlu