Özel eğitim ve hayat boyu öğrenme alanlarındaki katkılarıyla dikkat çeken öğretmenler ve idareciler, düzenlenen törenle üstün başarı belgeleriyle onurlandırıldı.

2023-2024 eğitim öğretim yılında üstün gayret ve çalışmalarıyla eğitim hizmetlerinin kalitesini artıran okul yöneticileri ve öğretmenler ödüllendirildi. Altıeylül Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törende, başarı belgeleri Yarış Ortaokulu'nun konferans salonunda takdim edildi.

Törene, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Keren, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Cengiz ve Mustafa Solak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Hayat, Mustafa Uzun ve Yavuz Aydın ile ödül alan okul idarecileri, öğretmenler ve yardımcı personeller katıldı.

Ödüller, özel eğitim alanındaki çalışmaları nedeniyle 42 öğretmene, hayat boyu eğitim kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetler dolayısıyla 8 öğretmene ve 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca özverili çalışmaları sebebiyle 94 idareci, öğretmen ve yardımcı personele verildi. Ayrıca, üst üste üç başarı belgesi alan 30 idareci ve öğretmene üstün başarı belgesi takdim edildi.

Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, törende yaptığı konuşmada, öğretmenler, idareciler ve yardımcı personele 2023-2024 eğitim öğretim yılında gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı teşekkür etti.

HABER: SERPİL YILDIZ