Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, ilçe müdürleriyle bir araya gelerek eğitim öğretime dair genel değerlendirme toplantısı düzenledi.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve 20 İlçe Milli Eğitim Müdürüyle il genelinde sürdürülen proje ve çalışmalar değerlendirildi.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı başkanlığında 20 ilçe Milli Eğitim Müdürü tarafından ilçelerde yürütülen çalışmaların görüşüldüğü toplantıda, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.dönemine dair belirlenen gündem maddeleri ele alındı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönem faaliyetlerinin genel değerlendirmesi, akademik başarıyı artıracak faaliyetler, "Dilimizin Zenginlikleri Projesi", hizmet içi eğitim faaliyetleri, eğitim öğretim ortamlarında yürütülen onarım ve inşaatlar, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminde yapılacak olan ortak sınav uygulamaları, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen proje ve faaliyetler, başarının izlenmesi ve değerlendirilmesine yönelik 8 ve 12. Sınıflara yönelik yapılan deneme sınavı sonuçları gibi bir çok konu görüşüldü.

Toplantı sonunda konuşan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “Çocuklarımızın iyi bir şekilde yetiştirilmesi, ülkemizin geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biridir. İyi bir insan yetiştirmek, sadece akademik başarıya odaklanmak değil; aynı zamanda etik değerlere, empatiye ve sosyal sorumluluğa önem vermek demektir. Çocuklarımızın özgüvenlerini güçlendirmek, problem çözme becerilerini geliştirmek ve eleştirel düşünmelerine olanak sağlamak da iyi insan yetiştirme sürecinde önemli adımlardır. Bu şekilde; topluma faydalı, saygılı ve sorumlu bireyler yetiştirebilmek için 2. dönemde de çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER: SERPİL YILDIZ