Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının başlangıç ziyaretleri kapsamında; Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Ziyaret esnasında okulun fiziksel koşulları ve eğitim olanakları hakkında bilgi alan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğretmenlerle bir toplantı yaparak onların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi. Öğrencilerle de sohbet eden Müdür Demir, öğrencilerin gelecek planları ve beklentileri hakkında bilgi aldı. Eğitim hayatlarında karşılaştıkları zorluklarla mücadele ederken her zaman yanlarında olacaklarını belirterek öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Okullara gerçekleştirilen ziyaretlerin, eğitimciler ve öğrencilerle doğrudan iletişim kurarak, eğitim kalitesinin artırılmasına katkı sağladığını vurgulayan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde gördüğü pozitif atmosferden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Okul idaresi ve öğretmenler de Müdür Demir'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, eğitim öğretim yılına dair umut ve beklentilerini paylaştı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, gerçekleştirdiği ziyarette; "2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte, okullarımızı ziyaret ederek öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya gelmek, onların ihtiyaç ve beklentilerini yerinde dinlemek bizim için büyük önem taşıyor. Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde gördüğüm olumlu atmosfer beni oldukça memnun etti. Eğitimde kaliteyi artırmak için hep birlikte eğitime gönül veren tüm paydaşlarımızla çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve öğrencilerimizin azmi, geleceğimizin teminatıdır. Yeni eğitim öğretim yılının hepimize başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABER: SERPİL YILDIZ