Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kadriye Gürel İlkokulu’nu ziyaret etti.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Keren ile birlikte Altıeylül Kadriye Kemal Gürel İlkokulu’nu ziyaret etti. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kadriye Kemal Gürel İlkokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının ilk haftasında, okullarda yaşanan coşku ve heyecana ortak oldu. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, minik yüreklerin öğrenme yolculuğuna adım attığı bu özel haftada anasınıfı öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına da ortak oldu. Okulun yeni yapılan ek binasında kurulan atölyeleri ve yeni derslikleri inceledi.

Müdür Demir, Öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim sürecindeki değişimler, yenilikler ve "Türkiye Yüzyılı Modeli" konularını görüştü. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlere hayırlı olmasını temenni ederek öğretmenlere özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Kadriye Kemal Gürel İlkokulunda tüm sınıfları tek tek ziyaret eden Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrencilere; "Her biriniz birer yıldızsınız ve okulunuz parlayacağınız gökyüzüdür. Bilginin ışığında büyüyün, sevgiyle gelişin, hayallerinizin peşinden koşun. Sizlerin gözlerindeki parıltı, ülkemizin aydınlık geleceğinin en güzel müjdecisidir" ifadelerini kullandı.

HABER: SERPİL YILDIZ