Balkan Ülkeleri Üniversiteler Arası Arama Kurtarma Yarışması'na katılan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 911 Arama Kurtarma ve Dağcılık Topluluğu’na elde ettikleri başarı için teşekkür belgesi takdim edildi.

Balkan Ülkeleri Üniversiteler Arası Arama Kurtarma Yarışması'nda elde ettikleri başarıları için Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 911 Arama Kurtarma ve Dağcılık Topluluğu’na, Yunus Emre Toplantı Salonu’nda teşekkür programı düzenlendi. Programda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz tarafından 911 Arama Kurtarma ve Dağcılık Topluluğu’na teşekkür belgesi takdim edildi.

Teşekkür programına Rektör Boz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe ve 911 Arama Kurtarma ve Dağcılık Topluluğu katıldı. BANÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, teşekkür programında yaptığı konuşmada, "911 Arama Kurtarma ve Dağcılık Topluluğumuzun Balkan Ülkeleri Üniversiteler Arası Arama Kurtarma Yarışması'nda gösterdiği başarılardan dolayı gurur duyduk. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER