Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Dr. Beyhan Oktar ve beraberindeki ekip Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz’u ziyaret etti.

MAR-ÇAYIR Projesi deniz çayırı ekimi (transplantasyonu) etkinliğine katılmak üzere Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Dr. Beyhan Oktar, Marmara ve Adalar Özel Çevre Koruma Bölgesi Daire Başkanı Murat Demircioğlu, Şube Müdürleri Hakan Albayrak ve Dilek Meral, Biyolog Serap Tanrıöğer, Kimya Mühendisi Dinçer Karadavut ve Şehir Plancısı Halil İbrahim Halat, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette, Proje Koordinatörü ve Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sarı ve Proje Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Uğur Karadurmuş da hazır bulundu.

Ziyarette, Marmara Denizi'nin önemi, yürütülen MAR-ÇAYIR ve MAR-PİNA projelerinin geldiği aşama ile gelecek yıllarda birlikte yapılması faydalı olabilecek projeler üzerinde fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Ziyaret, günün anısına çekinilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

 

HABER: HABER MERKEZİ