Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Burhaniye Meslek Yüksekokulu mezun olacak öğrencileri Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in katılımıyla beraber mezuniyet töreni gerçekleştirdi.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Burhaniye Meslek Yüksekokulunda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunları BUBFA havuz başında mezuniyet törenine katıldı. Törene, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş, Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Bezirgan, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Ece Meriç konuşmasını gerçekleştirdi. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Bezirgan da konuşma yaparak öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Tören, dereceye giren öğrenciler ile mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından, keplerin atılmasıyla sona erdi.


HABER: EBRU KANTARLIOĞLU