Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi tarafından, 2024-2025 Akademik Yılı dolayısıyla açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi tarafından, 2024-2025 Akademik Yılı dolayısıyla açılış dersi etkinliği ve 1. sınıf öğrencileri için beyaz önlük giyme töreni düzenlendi. BAÜN Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Polis Fethi Sekin Konferans Salonunda düzenlenen programda Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi E. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fuat Odabaşıoğlu, “Henüz Tam Olarak Algılanamayan; Bilim, Canlı ve Meslek” konulu açılış dersini verdi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ziya İlhan, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı, Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Özgür Fındıklı’ın yanı sıra öğretim üyelerinin ve öğrenci alilerinin de katılımıyla gerçekleşen programda; geleceğin Veteriner Hekimleri olan öğrenciler de beyaz önlüklerini giydi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan BAÜN Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ziya İlhan, Veteriner Fakültesi hakkında bilgiler verirken, beyaz önlük giyen öğrencileri de tebrik etti.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da programda yaptığı konuşmada geleceğin veteriner hekimi öğrencileri tebrik ederek üniversite yönetimi olarak öğrencilerin her daim yanlarında olduklarını ifade etti.

Program, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun, etkinliğe katılımları dolayısıyla Prof. Dr. Fuat Odabaşıoğlu’na teşekkür ederek plaket takdim etmesinin ardından, öğrencilere beyaz önlük giydirilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

 

HABER: SENEM İMREN KARACA




KAYNAK: İHA