Balıkesir Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı dağınık öğrenci toplulukları, yeni üye kayıtlarına başladı. Öğrenciler, üniversite bölümleri, ilgi odağına yönelik etkinlik ve projeler hakkında bilgi veriyor.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı dağınık öğrenci toplulukları, Çağış Yerleşkesi Merkez Yemekhanesi'nde ve yemekhanenin önünde açtıkları tanıtım masalarıyla faaliyetlerini tanıtarak yeni üye kayıtlarını çalışmaya başladı. Üniversite bölümleri, ilgi odağına yönelik etkinlik ve projeler hakkında bilgi vermek, yeni paylaşımları da bünyelerine katmak için artırmak sürdürüyor

 

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ve Genel Sekreter Yemliha Yanar ile birlikte grupların tanıtım masalarını ziyaret etti. Rektör Oğurlu, öğrenci topluluklarının faaliyetleri hakkında bilgi alarak, üniversitelerin sosyal ve kültürel gelişimlerine olan katkılarının önemine dikkat çekti.

 

HABER: SERPİL YILDIZ