Balıkesir Üniversitesi öğrenci topluluklarından Anatomi Topluluğu, Veteriner Fakültesi Uygulama Çiftliği’nde sosyal ve sportif etkinlikler düzenleyerek yeni akademik döneme başlangıç yaptı.

Balıkesir Üniversitesi Anatomi Topluluğu, Veteriner Fakültesi Uygulama Çiftliği’nde düzenlediği sosyal ve sportif etkinliklerle yeni akademik döneme merhaba dedi. Etkinlikte, üniversitenin üst yönetiminden önemli isimler de yer aldı. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ziya İlhan, Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı ve Topluluk Akademik Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Hakan Atalgın, programa katılarak öğrencilere destek verdiler.

Etkinlikte çeşitli sportif aktiviteler gerçekleştirilirken, Veteriner Fakültesi’nin birinci sınıf öğrencilerine uygulama çiftliği hakkında bilgi verildi. Bu program, öğrencilere hem eğlenceli vakit geçirme fırsatı sundu hem de akademik yaşamlarına dair önemli bilgiler edinmelerini sağladı.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER