Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesinden 2023-2024 eğitim-öğretim yılında mezun olacak öğrenciler poster sunum çalışmaları kapsamında bitirme ödevi poster sunumları sergisi açtı.

Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesinden 2023-2024 eğitim-öğretim yılında mezun olacak öğrencilerin, danışman öğretim üyeleri ile birlikte hazırladıkları poster sunum çalışmaları bitirme ödevi poster sunum sergisinde beğeniye sunuldu.

Veteriner Fakültesinde gerçekleştirilen serginin açılış törenine; BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ziya İlhan, akademik ve idari personel ile Veteriner Fakültesi öğrencileri katıldı.

Sergiyi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Oğurlu, Üniversite yönetimi olarak öğrencilerin akademik çalışmalarını desteklediklerini ve yakından takip ettiklerini vurguladığı konuşmasında, çalışmaları dolayısıyla mezun olacak öğrencileri ve öğrencilere rehberlik eden öğretim üyelerini de tebrik ederek bitirdi.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER