Balıkesir Üniversitesi akademisyenleri, “Asya’nın Göstergeleri: Hüzün ve Umut” adlı üç ciltlik uluslararası kitap serisini editörlük yaparak yayımladı.
Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Bekir Derinöz, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Mustafa Özsarı ve Kore Üniversitesi akademisyenlerinden, aynı zamanda ASIA Semiyotik Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Sung Do Kim, “Asya’nın Göstergeleri: Hüzün ve Umut” adlı üç ciltlik uluslararası kitap serisinin editörlüğünü yaptı.
Balıkesir Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Bekir Derinöz, Prof. Dr. Mustafa Özsarı ve Kore Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Sung Do Kim editörlüğündeki “Asya’nın Göstergeleri: Hüzün ve Umut” adlı kitap serisi İdeal Kültür Yayıncılık – Ihlamur Akademi tarafından yayımlandı.
HABER: EBRU KANTARLIOĞLU
Yorum yapın