8. Uluslararası Gastronomi Yarışmasından başarılarla dönen Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Kaymakam Arslanbaş’ı ziyaret etti.

 

8.Uluslararası Gastronomi Yarışmasından başarılarla Dönen Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş’ı ziyaret etti.

Karesi ilçesi Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 5-7 Şubat 2024 tarihleri arasında Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Gastronomi Yarışmasından başarılarla döndü. Ana Yemek, En İyi Lise Ekip, Yöresel Yemekler, Uzak Doğu Asya, Makarna ve Balık Yemekleri kategorilerine 10 öğrenciyle katılan öğrenciler katıldıkları alanlarda 6 altın madalya ve 4 bronz madalya kazandı. Uluslararası alanda elde ettikleri başarılarla Balıkesir’i gururlandıran öğrenciler Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü eşliğinde, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş’ı ziyaret etti. Başarılı öğrencilere ödüllendirildiği ziyarette Kaymakam Arslanbaş, “Başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimiz övünç kaynağımız oldu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi bir kez daha kutluyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: SERPİL YILDIZ