Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri TRT'nin bu yıl 10'uncusunu organize ettiği TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda ödül aldı.

TRT'nin bu yıl 10'uncusunu organize ettiği TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın kazananları Ankara’da düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

"60. Yılda TRT" temasıyla düzenlenen yarışmaya, 130 üniversiteden toplam 2.618 öğrenci hazırladıkları 1.702 eserle başvurdu. 12 kategoride düzenlenen yarışmada Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri, "Belgesel Film, Dijital İçerik Yönetimi, İletişim Kampanyası ve İnternet Haberi" olmak üzere dört kategoride birden finalist olmayı başarıp, önceki yıllarda olduğu gibi ödül kazanarak seriyi bozmadılar.

Türkiye’nin alanındaki en prestijli iletişim öğrencileri yarışması olan TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda BANÜ Yeni Medya ve İletişim Bölümü yüksek lisans öğrencileri Ünzile Bakar ve Sıla Solaklar "Gazze'nin Çocuk Parkları" adlı eserleriyle İnternet Haberi kategorisinde ikincilik ödülü kazanmayı başardılar.

Öğrenciler ödüllerini Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, TRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz ile alanında uzman isimlerin yer aldığı ödül töreninde aldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; “Elde ettiği başarılarıyla Üniversitemize büyük gurur yaşatan öğrencilerimizi ve proje danışmanları Yeni Medya ve İletişim Anabilim Dalı yüksek lisans mezunu öğrencimiz Zafer Yılmaz’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

 

HABER: SERPİL YILDIZ