Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) İslam İlimleri Fakültesi tarafından düzenlenen iftar programına BANÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz’da katılım gösterdi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) İslam İlimleri Fakültesi’nin düzenlediği iftar programına BANÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz’da katıldı. Öğrenci yemekhanesinde gerçekleşen iftar programına, Bandırma Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan, MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Bandırma Başkanı Tolga Tetik, BAÜN Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı ve Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 2 No'lu Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Aydın, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayrettin Tekümit, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekai Mete, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Davut Araç, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Barış Yıldırım, akademik ve idari birim Personelleri ve aileleri ile BANÜ öğrencileri katılım gösterdi.
İftar programında Rektör Boz’un kısa konuşması ardından Ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştirilen program, personellerin birlik ve beraberlik ruhuna inandığını belirterek iftar’ da emeği geçen ve katılım sağlayanlara teşekkürlerini iletti.

HABER: BUSE ASLAN