Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) İletişim Fakültesi koordinesinde “Türkiye Yüzyılında Geleceğin İletişimcileri" konferansı yapıldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) İletişim Fakültesi Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda “Türkiye Yüzyılında Geleceğin İletişimcileri" konulu konferansını yaptı. Gerçekleşen konferansa Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Güven, akademik ve idari personeller, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından davetli konuşmacı olarak katılım sağlayan TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Düzenleme Ekibi Üyesi Muhammed Ali Gülmez, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasının tarihi ve gelişiminden bahsetti. Yarışmanın kategorileri hakkında katılımcılara detaylı bilgiler veren Gülmez, TRT’deki çalışma hayatından, iş olanaklarından ve kendi kariyerinden söz ederek konuşmasını tamamladı. Öğrencilerin yoğun katılımıyla karşılanan konferansta Gülmez, konuşmasının sonunda katılımcıların merak ettiği soruları da cevaplandırdı.
 

İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen "Türkiye Yüzyılında Geleceğin İletişimcileri" konulu konferans, Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Güven’in davetli konuşmacı Muhammed Ali Gülmez’e teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.


HABER: EBRU KANTARLIOĞLU