Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, beraberinde Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayrettin Tekümit, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Güldem Kilciler ve Dr. Öğr. Üyesi Engin Aydın ile Dr. Öğr. Üyesi Perihan Erkan Alkan’dan oluşan Üniversite Heyeti Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Özdemir ve Üniversite Heyeti, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cenk Karakurt ve Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, Genel Sekreter Öğr. Gör. Özgür Özcan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Baykan, Özel Kalem Müdürü İbrahim Süyen, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Özgür Çevik, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İsmail Akgün ile Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Dündar tarafından karşılandı.

 

Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Üniversite Heyetinin Tıp Fakültesi binasındaki derslikleri ve laboratuvarları yerinde inceleme fırsatı bulduğu ziyarette Tıp Fakültesi kurulum aşamaları ile ilgili bilgi paylaşımı yapılarak öğrenci alımı, afiliasyon süreçleri ve diğer konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber: Ebru Kantarlıoğlu