Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri, beyaz önlüklerini düzenlenen törenle giydi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin önlük giyme töreni gerçekleşti. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda düzenlenen Önlük Giyme Töreni’ne BANÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, BANÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Güldem Kilciler, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Tümen, akademik ve idari personellerin yanında, öğrenciler ve aileleri katılım sağladı.
Tören, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ardından açılış ve selamlama konuşması gerçekleştiren Rektör Boz konuşmasında, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün gerçekleştirmiş olduğu Önlük Giyme Töreni’nde yer almaktan duyduğu büyük mutluluğu ifade ederek, öğrencilere başarılar diledi. Törende ilk önlük Rektör Boz tarafından giydirildi.
Önlük Giyme Töreni, BANÜ Rektörü Boz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli başta olmak üzere öğretim üyelerinin öğrencilere beyaz önlüklerinin giydirmesi ve ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABER: HABER MERKEZİ