Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde Eğitimci ve Danışman İsmail Orhan Sönmez’in katılımıyla” Kariyer Hazırlık Kursları” düzenlenecek.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin katkılarıyla, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda 18-22 Aralık 2023 tarihleri arasında sertifikalı “Kariyer Hazırlık Kursları” düzenlenecek.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileriniçalışma hayatına hazırlamak amacıyla düzenlenecek Kariyer Hazırlık Kursları’nda; “İş Kültürü, Kişisel Gelişim, Kariyer, Verimlilik ve İş Etiği” konularında eğitim verilecektir. Eğitimci ve Danışman İsmail Orhan Sönmez tarafından verilecek eğitimler beş gün boyunca devam edecek ve program sonunda sertifika verilecek.

Öte yandan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, tüm öğrencilerin davetli olduğunu ve programda kontenjanın 265 kişi ile sınırlı olduğunu belirtti.

 

HABER: BUSE ASLAN