Bandırma Halk Eğitimi Merkezi'nden Yeni Eğitim Fırsatları: Okul Taşıtları Rehber Personel ve Servis Araç Sürücüleri Eğitimi başlıyor.

Bandırma Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, eğitim alanında önemli bir adım daha atarak "Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitimi" ve "Okul Servis Araç Sürücüleri Eğitimi" kurslarını düzenleyecek. 26 Ağustos- 02 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak kurslar, hafta içi her gün 18:00- 20:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitimi: Bu eğitim programı, okul taşıtlarında görev alacak rehber personelin niteliklerini artırmayı amaçlıyor. Programın giriş koşulları ise şöyle: 22 yaşını doldurmuş olmak, 61 yaşından gün almamış olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapabilecek özelliklere sahip olmak, 25.10.2017 tarihli ve 30221 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği'nde belirtilen diğer şartları taşımak.

Okul Servis Araç Sürücüleri Eğitimi: Bu eğitim, okul servis araçlarının güvenli ve etkili bir şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla düzenleniyor. Programa katılmak isteyenlerin yerine getirmesi gereken koşullar ise: 25 yaşını tamamlamış olmak, 66 yaşından gün almamış olmak, Kullanılacak araç sınıfına uygun sürücü belgesine sahip olmak, Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapabilecek özelliklere sahip olmak, 25.10.2017 tarihli ve 30221 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği'nde belirtilen diğer şartları taşımak.

BAŞVURU VE KAYIT BİLGİLERİ:

Kursiyer kayıtları halen devam etmektedir. Kurslara katılmak isteyenler için kayıt işlemlerinin hızla tamamlanması gerektiği vurgulanıyor. Eğitimler, okul servis araçlarının güvenliğini ve etkinliğini artırarak öğrencilerin güvenli bir şekilde taşınmasını hedefliyor.

Kurslar hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Bandırma Halk Eğitimi Merkezi ile iletişime geçmeniz yeterlidir.

HABER: HABER MERKEZİ