Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri 2024" etkinliğinde, öğrenciler ve sektör temsilcileri bir araya geldi. Etkinlikte, alanında uzman isimler bilgi ve deneyimlerini paylaşarak iş dünyasına yönelik değerli insights sundu.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Balıkesir Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri 2024" etkinliği, öğrenciler ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Etkinlik, BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

Programa, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl, Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatmagül Tolun, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Doç. Dr. Fatmagül Tolun etkinlik hakkında bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu ise etkinliğin önemine vurgu yaparak, düzenleyicilere ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Etkinlik, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun plaket takdimi ile başladı. Ardından, Balıkesir Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Doç. Dr. Hakan Çıtak’ın moderatörlüğünde birinci oturum gerçekleştirildi. Bu oturumda, BASİAD Başkanı Selçuk Savaş, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Buse Tellioğlu, Yarış Kabin A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şeyma Yarış, Assan Panel İnsan Kaynakları Direktörü Dilek Akçer, BEST A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Zafer Mizan ve Nestle Balıkesir İnsan Kaynakları Müdürü Buket Daşkın konuşmacı olarak yer aldı.

 

İkinci oturum ise yine Doç. Dr. Hakan Çıtak’ın moderatörlüğünde gerçekleşti. Bu oturumda, Altan Otomotiv Firma Sahibi Refik Altan, Balıkesir Modern Metal İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Firma Sahibi Barış Durmaz, Balayka Mühendislik Ltd. Şti. Firma Sahibi Aytuğ Yarmaz, Altın Otel İşletme Müdürü Semih Çelik ve Kemal Başaran Endüstri A.Ş. Firma Sahibi M. Kerem Başaran konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

Etkinlik, öğrenciler ve sektör temsilcileri arasında bilgi ve deneyim alışverişine olanak tanıyarak verimli bir iş birliği ortamı sağladı.

 

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU