1. Haberler
  2. Eğitim
  3. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ’NDE ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ’NDE ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalıştayda, öğrenci topluluklarının faaliyetlerini sürdürürken karşılaştıkları yapısal ve işleyişsel sorunlar masaya yatırıldı. Katılımcı topluluk temsilcileri, yaşadıkları sorunları doğrudan ifade etme ve çözüm önerileri sunma fırsatı buldu. Etkinlik boyunca toplulukların karşılaştığı idari süreçler, mekân ve bütçe ihtiyaçları, iletişim ve iş birliği imkanları gibi başlıca konular tartışıldı.

Doç. Dr. Okan Koç, çalıştayın açılışında yaptığı konuşmada, öğrenci topluluklarının üniversite yaşamının vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurgulayarak, “Topluluklarımızın sesi olmak ve onların önünü açacak adımlar atmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bugün burada yaptığımız tartışmalar ve elde edeceğimiz sonuçlar, daha güçlü bir öğrenci toplulukları ekosistemi oluşturma hedefimize katkı sağlayacaktır” dedi.

Çalıştay sonunda belirlenen sorunlar ve geliştirilen çözüm önerileri, Üniversite yönetimine sunulmak üzere rapor haline getirildi. Katılımcılar, bu tür platformların sürdürülebilir bir iletişim ağı oluşturulması açısından çok değerli olduğunu belirterek çalıştayın düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Balıkesir Üniversitesi, öğrenci topluluklarının gelişimine yönelik destekleyici çalışmalarını önümüzdeki dönemlerde de sürdürmeyi hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ’NDE ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!